Little Dress Of MΣIN!

Hoe gaaf zou het zijn om allemaal vrouwen in mooie jurken te zien, die allemaal goed passen en comfortabel zitten. Geen modellen, maar gewoon echte dames, met en zonder rondingen, met en zonder borsten, met en zonder buikjes. Van verschillende leeftijden, maar stuk voor stuk vrouwelijk door fantastisch zittende jurkjes! Vrouwelijkheid op maat! Dit is wat ik wil bieden

Mijn wens

Mijn wens is zoveel mogelijk vrouwen zich heerlijk laten voelen in een goed passend jurkjes. Niet meer de teleurstelling van een twijfelaankoop. Zo’n super leuk jurkje die net niet goed past, maar die je toch koopt en vervolgens in de kast blijft hangen. Of dat schattige jurkje, waarbij de knoopjes net teveel trekken bij de borsten, maar een maat groter lijkt op een pyjama. Dit wil ik oplossen door alleen maar goed passende jurkjes. Ben je breder op de heupen dan op de rest van je lijf, geen probleem. Of is je boezem in verhouding voller dan de rest van je lijf, ook geen probleem. Voor elke vrouw met elk figuur vindt je een jurkje bij mij.

Hoe het begon...

Als klein meisje was ik al enorm gefascineerd wat je allemaal kan maken met slechts een naald, draad en een stukje stof. Uren heb ik geknutseld en heel veel kleding gemaakt. Toen nooit gedacht dat ik nu, op mijn 30ste verjaardag, een eigen collectie zou hebben! 
Ik herinnerde het mij nog goed, aan de telefoon 9 mei 2012, in de trein, vroeg een vriend van mij: "En? Je hebt je diploma HBO P&O vandaag gehaald, wat ga je nu dan doen?" Waarop ik antwoordde: "Nu? Nu ga ik jurkjes maken
!"

Concept

Hoe ga ik dat doen met al die verschillende maten en figuren? Het concept is ontstaan na veel brainstormen, bijschaven en onderzoek.  Uiteindelijk ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik aan 6 maten voldoende heb. Zo zou het moeten werken. Met deze 6 maten kan ik niet garanderen dat het jurkje perfectperfect zit, maar het zit altijd 100% beter dan de 'normale' confectie. Na veel onderzoek en vergelijken heb ik mijn eigen maattabel ontwikkeld. Met deze maattabel kan elke vrouw duidelijk haar maten aangeven. Zo kan ik elk jurkje passend krijgen op de verschillende figuren.

Bij het 'Jurkjespasfestijn van MΣIN' zijn concept en patronen getest. Het werkt.

Graag laat ik je ervaren hoe fantastisch het is om het perfecte jurkje aan te hebben.