Bestelprocedure

Hier vindt je stap voor stap hoe de bestelprocedure verloopt.

  1. Je hebt een jurkje gevonden in de collectie. Om deze te bestellen klik je op 'direct bestellen'. Je gaat nu automatisch naar het bestelformulier.
  2. Op het bestelformulier kan je verschillende maten invoeren. Het gaat om de maten Borstmaat (A), Taillemaat (B), Heup maat (C), Rug lengte (D) en Roklengte (E). Ook wordt er gevraagd naar de BH-maat. Kijk bij 'Hoe meet ik mijn lijf' of op de maattabel voor meer informatie over hoe je het beste kan meten.
  3. Vul vervolgens je gegevens in bij 'Persoonlijke gegevens'.
  4. Bij 'Opmerkingen en vragen bij je bestelling' kan je extra informatie geven of vragen stellen. Hierdoor kan ik nog meer rekening houden met je wensen. Gaat het om een spoed-order, dan kan je dit ook hier vermelden.
  5. Als je de voorwaarden van Little Dress Of MΣIN hebt gelezen, kan je hiermee akkoord gaan door het vinkje aan te klikken. 
  6. Controleer de bestelling nog een keertje voor de zekerheid en klik dan op 'Bestelling verzenden'.
  7. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling op het ingevulde e-mailadres. Gebeurt dit niet binnen enkele minuten check dan even je SPAM-box of neem even contact op.
  8. Op de bevestiging staat het verschuldigde bedrag dat dient te worden overgemaakt. Alle benodigde gegevens staan vermeld in deze bevestiging. Wanneer je het bedrag hebt voldaan zal de order in behandeling worden genomen. Met de betaling zijn de voorwaarden van kracht. 
  9. Je jurkje wordt nu op de doorgegeven maten gemaakt. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk afgehandeld en verzonden, om ze binnen 14 dagen bij jou in huis te krijgen. Een beetje afhankelijk van de drukte, of van de post drukte, kan dit uitlopen tot maximaal 30 dagen.
  10. Alle pakketjes worden verzekerd verzonden.