Little Dress Of MΣIN 

Garantie & voorwaarden

Het liefst wil ik alleen maar tevreden klanten met goed passende jurkjes die aanvoelen als een tweede huid. Toch kan het voorkomen dat hetgeen je ontvangt niet overeenkomt met je verwachting. Mocht dit het geval zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Samen kunnen we opzoek naar een geschikte oplossing. Neem ook contact op als je je jurkje al een keer hebt gedragen en toch de pasvorm aangepast wil hebben!

Little Dress Of MΣIN is niet aansprakelijk voor door de klant gemaakte maatopname, type-fouten of fouten tijdens het invullen van het bestelformulier. Graag assisteer ik zo goed mogelijk bij het opmeten om fouten hierbij te voorkomen. Belangrijk is dat je de informatie over het meten van je lijf goed doorneemt. Neem altijd even contact op als je er niet uitkomt of twijfelt.

 1. Ruilen & Retourneren
  Het herroepingsrecht is op maatwerk uitgesloten. Omdat de jurkjes van Little Dress Of MΣIN met de hand gemaakt worden, op de specifieke maten door de klant doorgegeven, is elk jurkje uniek. De jurkjes kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
 2. Betaling
  De koop is van kracht nadat de betaling is ontvangen. Het bedrag kan je voldoen door middel van een bankoverschrijving. Als er geen betaling is ontvangen na 14 dagen, zal de bestelling als 'niet verzonden' worden beschouwd en daarmee niet in behandeling worden genomen.
 3. Prijzen
  De prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten.
 4. Levertijd
  Alle bestellingen worden zo snel mogelijk afgehandeld en verzonden. Het streven is in ieder geval binnen 14 dagen, met een maximum van 30 dagen.
 5. Verzending
  Om te zorgen dat de jurk in perfecte staat wordt afgeleverd, worden alle pakketjes verzekerd verzonden. 
 6. Garantie
  Alle jurkjes worden met de hand gemaakt en worden uitvoerig gecontroleerd. Elk jurkje is uniek! Als de pasvorm tegenvalt, neem dan direct contact op. Little Dress Of MΣIN staat garant voor een geschikte oplossing. Ruilen of retourneren kan echter niet. Het herroepingsrecht is op maatwerk uitgesloten.