Veelgestelde vragen

Ja! Deze zomer zijn er 15 jurkjes. Het is een kleine collectie. Alle jurkjes ontwerp en maak ik zelf. Als je mij volgt via social media, kom je er snel genoeg achter dat het weer tijd is voor nieuwe jurkjes. Je kunt me volgen via Pinterest, Facebook, Tumblr, Google+ of Twitter.

Ja, bij sommige jurkjes kan dit inderdaad! Neem hiervoor even contact op. Dan kan ik je per jurkje aangeven wat de mogelijkheden zijn. Als je van een eigen gekocht stofje een jurkje wil laten maken kan dit in sommige gevallen. Niet elke stof is namelijk geschikt. Hierover kun je mij het beste even bellen of mailen.

Je kan op afspraak altijd langkomen! Ik kan je alle stoffen laten zien en het uitgebreid met je hebben over je wensen. Er zijn genoeg jurken aanwezig zodat je altijd de kwaliteit kan bekijken. Ik snap dat het best spannend is om via de website te bestellen. Mocht het jurkje niet voldoen aan de pasvorm, zal ik er alles aan doen om dit op te lossen. 

Kijk bij 'Hoe meet ik mijn lijf' voor meer informatie over het meten. Kom je er niet uit, neem dan gerust even contact op!

Mijn wens is dat iedere vrouw die mij een jurkje besteld, een goed gevoel krijgt wanneer zij een jurkje van mij aantrekt. Is dat niet het geval, omdat de pasvorm tegenvalt, zal ik er alles aan doen om dit op te lossen. Samen gaan we op zoek naar een geschikte oplossing. Dit is een beetje afhankelijk van waar je woont, maar daar gaan we zeker uitkomen. Toch wil ik nog wel verwijzen naar de voorwaarden

Mijn streven is om de bestelling binnen weken bij je thuis te laten bezorgen. Echter, ik kan niet van te voren bepalen hoe druk het wordt. De levertijd van een jurkje is daarom 30 dagen. Zie hiervoor de voorwaarden.

Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je hiervan een bevestiging in je mailbox. In deze mail staan de gegevens om het bedrag over te maken. Na ontvangst van de betaling zijn de voorwaarden van kracht. Jurkjes kunnen niet geruild worden omdat ze op jouw maat gemaakt worden.

Wanneer je de betaling hebt voldaan kan je de order niet meer annuleren. Met de betaling zijn de voorwaarden van kracht. Herroepingsrecht is voor maatwerk uitgesloten.

Neem even contact met me op! Samen kunnen we overleggen over het gewenste jurkje. Grotere maten dan aangegeven in de maattabel kunnen leiden tot meer kosten. Maar dit is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal er extra in een jurk wordt verwerkt. Dit kan ik niet van te voren bepalen. Daarom geeft een telefoongesprek meteen meer duidelijkheid en kan ik vertellen wat je wel en niet kunt verwachten.   

Alle modellen zijn vriendinnen of tantes, en mijn mam. Van hen heb ik de artistieke vrijheid gevraagd en gekregen om voor hun een jurkje te ontwerpen. Hierbij heb ik rekening gehouden met de verschillende figuren, leeftijden en lengtes. De jurkjes zijn naar deze prachtige dames vernoemd.  

Met spoed een jurkje, in overleg kan dit altijd. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Ik vind het prettig als je even belt, dan kunnen we duidelijke afspraken maken en weten we beide wat we kunnen verwachten en wat niet. Zie contact voor mijn gegevens. Of mail me even.